Thajsko den 5: Koh Tao

on

Dnesek byl naprosto uzasny, neni se o cem bavit, nejkrásnější snorchlovani jake jsem kdy zazil. Jsem moc rad ze jsem se pridal do spolecnosti Alexe, Maxe, a Stephena, normalne bych asi s antibiotiky odpocival na pokoji, maximalne ve stinu na plazi, ale jelikoz si koupili okružní plavbu kolem ostrova, s 5 ti zastavkami na snorchlovani, nemohl jsem se nepridat.

Odjezd s půlhodinovým zpozdenim? Nic vážného říkám si, typický trik jak nalakat turisty na celodenni výlet a pak ho odbyt během par hodin. Prvni zastavka asi kilometr od žraločího ostrova i kdyz mela byt primo u něj? Trochou zklamání rikam si – ale jednalo se o posledni zklamani za cely den. Od te doby se nase usmevy cely den jen rozšiřovaly.

Tisíce barevnych rybicek, koralove utesy, nadherne skaly a palmy na pobrezi, na 3. zastavce dokonce 2 zraloci a na zaver jeden z nejkrásnějších ostrovů na svete Ko Nang Yuan, neni co dodat, proste nádhera.

Vecer zakoncen volejbalem na plazi, cerstvou rybou na veceri, vynikajici zmrzlinou a posezenim na stresni terase… tomu rikam kvalitne straveny den 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..