Myanmar den 8: dokončení treku

V noci se Pew Pew zdaly sny o hadech – meli bychom ocekavat ze se nam dnes pres cestu nejaky preplazi. Pokud mu u toho bude brnet prava ruka, znamena to ze v brzke dobe prijde o penize. Pokud levá, peníze naopak získá. Tomuto veri mistni.

My věříme tomu ze v místě, kudy mame procházet, jsou kobry královské. Pri minulém treku byl Phe Phe svedkem toho jak se tato 3 metrova plazila do jednoho domu (hlavne v létě pri vypalování polí se k lidskym obydlím priblizuji casto) Nastesti majitel slysel syceni a usekl ji hlavu sotva ji nastrcila do obýváku. Pak uz stacilo stáhnout kuzi, naporcovat maso a vecere byla zajištěna.

Naši průvodci
Statečné holky
Budhuv strom

Po ceste nas osvezili „chan strawberries“, chutnajici velmi podobne jako nase maliny, jen barva nebyla cervena ale oranžová.

Cilem cesty byl vodopad Nant Hunt Nwet, ani zdaleka nepatrici mezi největší, ale rozhodně se řadí k nejpeknejsim co jsem kdy viděl. Hlavne díky nasi únavě nam jeho osvěžující voda pripadala naprosto skvělá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..