Thajsko den 12: presun na sever

Budicek v 5 rano, rychle se oblect, krosnu na zada, zkontrolovat jestli jsem nic nezapomnel a v 5:15 odchod. I kdyz na otevrene plazi uz se rozednivalo, v lese bohuzel jeste svetlo nebylo ani omylem. 10ti minutovy prechod pralesa jsem zvladl bez ujmy na zdravi a k velke radosti byl zrovna odliv, takze jsem se na druhou plaz dostal temer suchou nohou. v 6 odjezd lodi do mesta, v 6:30 odvoz na letiste, v 9 prvni let do Bangkoku, ve 2 odpoledne potom konecne do Chiang Rai.

Velmi prijemnym prekvapenim byla zmena klimatu. Horko je sice porad stejne, ale neni tak vlhko, clovek se nepoti jen kdyz stoji 🙂

S Kanadanem Paulem (zije v Thajsku uz 4. rokem, uci prevazne anglictinu) jsme sdileli nejen taxi z letiste do mesta, ale podarilo se nam najit i velmi pekne ubytovani za rozumnou cenu a dokonce se snidani. Ubytovali jsme se hned u Clock Tower, ktera se v 7, 8 a 9 vecer rozzari vsemi barvami podle hudby.

Zajimavym zazitkem byl Night food market, kde se navecer schazi cele mesto a prijemna ziva hudba vas doprovazi pri jidle a piti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..