Vietnam den 13: cestou do Hoi An

Spokojenost s výběrem místa na snídani

Pláž narvaná k prasknutí stejně jako v La Gi? Mírně zamrzí že jsem si odpočinkový den vybral tam a ne až tady v Tp. Qui Nhon. Moře, pláž a hlavně i obloha jsou zde výrazně čistší.

Je neuvěřitelné že v jedné zemi můžou být odlišná roční období. Zatímco na jihu existují pouze 2: období sucha a období dešťů (právě teď), od Nha Trang na sever je to jaro, léto, podzim a zima stejně jako u nás.

Vysoké pracovní nasazení aneb po obědová siesta? Benzínu by se člověk nedočkal…

Když jsem po 7mi hodinách za řídítky dopraval odpočinek sedací části těla, navigace mi zobrazila divadlo uprostřed moře.
Jelikož toto je podle mě ostrov a ne moře, doporučil bych maps.me aktualizaci podkladů Vietnamu 🙂

Jak poznat automobilovou nehodu? Podle hloučku lidí kteří na ni ziraji

Platbou za další nocování zdarma u Chi bylo taktéž vyučování angličtiny. Jelikož tentokrát se jednalo o začátečníky (5 – 10 let), využil jsem zkušenosti nabyté na Ricardove kurzu a pustil se do toho s vervou.

Muselo mi to jít dobře, protože celá tato večeře byla jen pro mě. Sotva jsem zvládl jednu misku, přinesli jinou. Když jsem nebyl ani v půlce a přinesli zákusek a dragon fruit, začal jsem uvažovat jestli na mě nezkousi to co jezibaba na Jenicka v pernikove chaloupce.

Najeto 330 km ze Song Cau do Hoi An. Celkově dnes padla 1500km hranice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..