Thajsko den 8: ostrov Koh Phi Phi

Od 7mi do 3 jsem se presouval z vychodniho pobrezi na zapadni. Nejprve trajekt, pote autobus (behem 2 hodin na dalnici nevidite nic jineho nez palmy) a nakonec zase trajekt na ostrov Koh Phi Phi.

Hned v pristavu jsem zjistil ze vylet na Maja bay (z filmu Plaz) vynecham, jelikoz platit 900 za puldenni (500 lod + 400 vstupne), 1200 za celodenni, nebo jeste vic za soukromou lod (mela by byt sance uzit si ten raj bez navalu turistu) se mi opravdu nechce. Navic nemam moc casu a tak ho radeji stravim prozkoumavanim ostrova Phi Phi.

Nejblizsi plaz nebyla nic pro me, protoze bylo potreba jit asi kilometr ve vode hluboke po kolena aby se clovek dostal do hloubky kde uz se da plavat. Zajimavym zjistenim byl zacinajici priliv, ktery vsem mistni pomery neznajicim namacel nebo dokonce bral osusky, zabky, ale i penize, mobily a vsechno ostatni.

Navecer jsem stihl fotbalek s mistnima, bylo super se po dlouhe dobe zase trochu pohnout. Mel jsem sice jenom sandály a jit do souboje s kopackama se mi moc nechtelo, na druhou stranu nekteri (kluci) nemeli boty zadne.

Vecer jsem se dockal odmeny za cely mesic strádání o suché rýži. Podarilo se mi najit „gril all you can eat“ Podobnych talířů jsem zvladl 3 a půl. Vim ze je to slabé a obvinuji z toho hladem scvrkly zaludek, i tak myslim jsem jim asi ujedl vic nez by za 200THB (150kc) cekali.

Na zaver večera fire show na pláži.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..