Thajsko den 9: ostrov Koh Phi Phi

on

Plaze, plaze a zase jenom plaze – ale opravdu nadherne. Za dopoledne jsem prosel polovinu ostrova, odpocival, plaval, no proste relaxoval tak, jak se na dovolenou sluší a patří.

Skrz ostrov nevedou silnice, jenom uzke cesticky pralesem. Za odvahu se vam odmění nádhernými motyly, jichž je v lese plno. Na druhou stranu me vylekala každá jesterka plazici se pod nohama a kdyz me nahodou skrabla do obličeje vetev ktere jsem si nevsiml, malem jsem si cvrkl do pampers.

Plaz Lana byla jedinou plazi na ostrově kde kde okamžitě zacinala hluboka voda – prvni opravdove plavani v Thajsku.

Lobagao plaz zase pravy opak, kdyz jsem sel do vody poprve (pred dvanáctou) tak vody bylo alespoň po pás. Ale už na druhý pokus okolo jedne hodiny jsem vody nenasel vic nez po kolena, asi to zacali vypouštět… na druhou stranu se jedna o asi nejkrásnější pláž jakou jsem kdy videl.

Rychly navrat abych stihnul lod na Railay bay me vedl pres vyhlidky viewpoint 3 a hlavne viewpoint 4, odkud stal vyhled opravdu za to.

Presun do raje skalniho lezeni – Railay beach – probihal i dlouhou lodi se super ovladatelnym motorem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..